TIETO ON VOIMAA

INFORMATIIVISET ARTIKKELIT

TIETO ON VOIMAA

INFORMATIIVISET ARTIKKELIT

Virtuaalitodellisuus ja sairaalahankkeet
3D Render Oy:n toteuttaman HUS Siltasairaalahankkeen CAVE-virtuaalimallin kuva pääsi Kunnallis Suomen uusimman painoksen etusivulle - eikä turhaan. Virtuaalitodellisuudesta saatavat hyödyt ovat alkaneet jalkautua myös rakentamisen puolella.
Jatka lukemista...
CASE: Wärtsilä Diesel-moottori W31 animaatio
Wärtsilän tarkan vision mukaan toteutettu W31 animaatio esittelee uuden diesel-moottorin designia niin itse moottorin kuin digitaalisen käyttöliittymänkin osalta.
Jatka lukemista...
CASE: Huippuluokan CAVE-tilan toteutus Tampereelle
Tunnistaen vauhdikkaasti kehittyvän kaupungin tarpeet 3D Render Oy esitti, suunnitteli ja toteutti asiakkaalle korkealuokkaisen CAVE virtuaalitilan. Uuden virtuaalitilan tarkoituksena on toimia Tampereen kaupungin hankkeiden esittelytilana, missä se palvelee projektien suunnittelun ja markkinoinnin, sekä vuorovaikutuksen työkaluna.
Jatka lukemista...
Kauppakeskus Lippulaiva
Citycon Oy:n uuden Espoossa rakenteilla olevan kauppakeskus Lippulaivan tilavuokrauksen työkaluksi rakennettu web-sovellus lunastaa lupaukset.
Jatka lukemista...
Jyväskylän Kangas
Uusi alue-esittelysovellus Jyväskylän Kankaan hankkeesta.
Jatka lukemista...
Uudistetut Verkkosivut
Render on nyt julkaissut päivitetyt verkkosivut. Uudeksi tulokkaaksi voidaan lukea Artikkelit- osio johon alkaa vähitellen ilmestymään mielenkiintoisia, sekä informatiivisia artikkeleita. Sivustoa on tarkoitus päivttää tasaisin väliajoin jolloin se vähitellen alkaa saamaan ympärilleen alun perin suunniteltua ulkonäköä.
Continue Reading...

No items found.

3D Render Oy

3D Render Oy:llä on lähes 20 vuoden kokemus tarkkojen havainnekuvien, sekä tyylikkäiden animaatioiden tekemisestä. Perinteisesti asiakkaitamme ovat olleet rakennusteollisuuden yritykset, mutta meidän toimintamme laajenee yhä enemmän myös perinteisen rakennusteollisuuden ulkopuolelle. Uusimpina tulokkaina palveluidemme joukkoon ovat astuneet Virtual Reality-, sekä 360 tuotannot.

Toiminta

Yrityksen toimintatapa on erittäin Lean-tyyppinen eli pystymme joustavasti, nopeallakin aikataululla ja pienilläkin tuotemäärittelyillä kehittämään asiakkaiden ideoista näyttäviä ja myyviä tuotantoja. Olemme usein myös mukana asiakkaan oman tuotteen suunnittelun
eri vaiheissa visualisoimassa kehitysideoita, jotka auttavat tuotteen tai palvelun lopullisen muodon syntymisessä.

Tomas
Westerholm

Arkkitehti

Tel

050 - 514 3390