Kauppakeskus Lippulaiva

Kauppakeskus Lippulaiva

Lippulaiva-esittelytyökalu jatkaa Zoan Visuals Oy:n suosittujen web-sovellusten sarjaa. Helppokäyttöinen pelkällä URL-linkillä jaettava ilman erillisiä asennuksia aukeava interaktiivinen esitys toimii kuten sen olettaa toimivan.

Kerrosleikkaukset antavat yhdellä silmäyksellä käsityksen laajoistakin kokonaisuuksista ja niiden kautta on kätevää sukeltaa paikallisiin ulko- ja sisänäkymiin.

Uudistettu 360-katselu tukee nyt myös silmikkolaitteita. Voit sukeltaa sisään suoraan uusiin tiloihin älypuhelimella ja 360-katselulaseilla.

Tilavuokraajien suitsuttama aina mukana kulkeva ajantasainen ja näyttävä web-sovellus on myös brändikuvaa rakentava tuote. Kaksi ulottuvuutta yhdellä projektilla.

Julkaistu:
1/2/2017

Kirjoittanut:

Tomas Westerholm

3D Render Oy

3D Render Oy:llä on lähes 20 vuoden kokemus tarkkojen havainnekuvien, sekä tyylikkäiden animaatioiden tekemisestä. Perinteisesti asiakkaitamme ovat olleet rakennusteollisuuden yritykset, mutta laajennamme jatkuvasti asiakaskuntaamme myös rakennusteollisuuden ulkopuolelle. Uusimpina tulokkaina palveluidemme joukkoon ovat astuneet Virtual Reality-, sekä 360 tuotannot.

Jaa Artikkeli Tästä

Ota Yhteyttä

Tomas Westerholm+358 10 835 3111www.3drender.fi