Uudistetut Verkkosivut

Uudistetut Verkkosivut

Render on nyt julkaissut päivitetyt verkkosivut. Uudeksi tulokkaaksi voidaan lukea Artikkelit- osio johon alkaa vähitellen ilmestymään mielenkiintoisia, sekä informatiivisia artikkeleita. Sivustoa on tarkoitus päivttää tasaisin väliajoin, jolloin se vähitellen alkaa saamaan ympärilleen alun perin suunniteltua ulkonäköä.


Yksi päivityksen päätarkoituksista on ollut myös parantaa sivuston hakukoneoptimointia ja näkyvyyttä (SEO). Sivustorakenteeseen on tehty olennaisia parannuksia, sekä analytiikan roolia on korostettu. Artikkeleista on tehty jaettavia ja yleisiä tekstejä on selvennetty lähes koko sivuston edestä. Joitakin sivun nopeuteen ja tekniseen sujuvuuteen liittyviä aspekteja on jätetty parannettavaksi myöhemmällä ajalla. Kokonaisuudessaan sivun käyttöliittymä ja käytettävyys tulevat vielä paranemaan tästä hetkestä eteenpäin.


Suosittelemme nyt myös tutustumaan meidän aikaisempien vuosien projekteihin entistä yksityiskohtaisemmin etusivun "Referenssit"- kohdasta. Näitä tavallista laajempia referenssejä (Case Studies) on tarkoitus julkaista vähitellen yhä enemmän. Kun uusia materiaaleja ilmestyy sivustolle vähitellen, niin kannattaa pistää www.3drender.fi korvan taakse palata lukemaan mikäli suurimmat työmme kiinnostavat. Voit myös jättää oman sähköpostiosoitteen listallemme, jotta tiedät ensimmäisten joukossa mitä kentällä tapahtuu. Sähköpostilistallemme pääset kirjautumaan etusivullamme olevan osion kautta.


Olemme kiitollisia jos päädytte ottamaan yhteyttä ja ilmoitattamaan meille mahdollisista virheistä tai bugeista sivustossa. Päivitys on vielä nuori, mutta sivua tullaan hiomaan kuntoon viikkojen kuluessa.


Tämä lyhyt uutinen väistyy vähitellen samalla kun muut artikkelit alkavat ilmestymään sivustolle.

Julkaistu:
6/14/2016

Kirjoittanut:

Santeri Liukkonen

Titteliltään markkinointi- ja myyntiedustaja 3D Renderiltä. Opiskelija, yrittäjä ja tunnollinen työntekijä joka ei energian puuttesta juurikaan kärsi.

3D Render Oy

3D Render Oy:llä on lähes 20 vuoden kokemus tarkkojen havainnekuvien, sekä tyylikkäiden animaatioiden tekemisestä. Perinteisesti asiakkaitamme ovat olleet rakennusteollisuuden yritykset, mutta laajennamme jatkuvasti asiakaskuntaamme myös rakennusteollisuuden ulkopuolelle. Uusimpina tulokkaina palveluidemme joukkoon ovat astuneet Virtual Reality-, sekä 360 tuotannot.

Jaa Artikkeli Tästä

Ota Yhteyttä

Santeri Liukkonen+358 10 835 3111santeri.liukkonen@3drender.fiwww.3drender.fi