Tapiola Golf

Tapiola Golf Oy

KUMPPANIMME SANOIN:

Tapiola Golf on kaikin tavoin ainutlaatuinen golfkenttähanke ja ratkaisun yhteen alueen suurimmista ympäristö- ja maankäyttöongelmista.

3D Render OY

REFERENSSIT

Tapiola Golf

Lähtölaukaus kaatopaikan kunnostukselle. Keskellä kaupunkiasutusta sijaitseva Mankkaan entinen kaatopaikka on kohta historiaa. Espoon kaupunki valmistautuu hyvää vauhtia muuttamaan tämän aikanaan Pohjoismaiden suurimman kaatopaikan kauniiksi golfkenttä- ja virkistysalueeksi valtuuston hyväksymän asemakaavan mukaisesti.

Render mallinsi tulevan golfkentän havainnolliseksi 3D virtuaalimalliksi Chicagolaisen arkkitehtitoimisto  Nugent Golf   Inc. suunnitelman mukaan. 18-väyläisen kentän tarkasti tuotettua 3D-mallia voitiin käyttää sekä päätöksenteon että markkinoinnin apuvälineenä.

http://www.tapiolagolf.fi          

Tapiola Golf on kaikin tavoin ainutlaatuinen golfkenttähanke. Se sijoittuu keskelle Espoon viihtyisiä asuinalueita ja Pohjois-Euroopan suurinta huipputeknologian osaamiskeskittymää. Samalla se tarjoaa ratkaisun yhteen pääkaupunkiseudun suurimmista ympäristö- ja maankäyttöongelmista.            

TAKAISIN
ETUSIVULLE